lördag 27 mars 2010

Lampada

~~~


I kväll är det Earth Hour, vilket jag hoppas uppmärksammas även i Venedig, även om man nästan alltid möts av ren mysbelysning där.Hos Markattan i dag.
~~~

Andra skriver: , , ,

~~~

5 kommentarer:

Helly på Sicilien sa...

Jag skäms, men glömde faktiskt bort att det var the earth hour. Tycker det är ett väldigt fint initiativ och jag släckte ner förra året iallafall.

Läste om ikeas ljus på din andra blogg... Saken är väl att man alltid bör vara lite aktsam med mycket billiga saker eftersom de ofta inte är så bra för miljön. Själv försöker jag köpa så mycket närproducerat som möjligt och det är ju lätt här när det finns så mycket fina frukter och grönsaker. Italienarna tycker jag är ganska duktiga på att äta efter säsong. Fast i Sverige är ju säsongen så kort så då skulle väl alla få sjöbjugg ;)

Helly på Sicilien sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
A-K sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
A-K sa...

Det är inte lätt att komma ihåg allt ;o) Dock är ju den timmen mest symbolisk, det viktigaste är ju att vi tänker på hur vi agerar och vad vi konsumerar i vardagen. Till exempel, som du skriver, att handla närodlat och välja bort sådant som är direkt skadligt för miljön, att inte överkonsumera och så vidare, och så vidare...

Johanna Siljehagen sa...

Som tur sàg jag pà FB dàr de pàminner om alla event och slàkte ner. Blev mysigt med alla ljus och lite vin. àven om det inte àr just pà dagen, sà ser jag till att inte slòsa med energi.